Klasser

Corestyrka® Sverige

 

 

Vi håller träningsklasser och kurser för dig som vill få en starkare core (mage, rygg och bäckenbotten), en bättre hållning, bli starkare, rörligare och smidigare i kroppen, träning för dig som är gravid och/eller nybliven mamma och för dig som vill hitta en balans i en annars stressig vardag.

 

Vi erbjuder dig träningsklasser med personlig träning i grupp om max 8-10 personer, PT small group. På de kurser vi bedriver på plats tränar vi tillsammans i en lugn och härlig miljö.

 

Vi erbjuder även träningsklasser online och dessa träningsklasser är helt webbaserade. Alla träningsprogram finns på film med instruktioner både i tal och skrift vilketgör det möjlight för dig att träna när du vill, vart du vill.

 

 

Corestyrka erbjuder dessa klasser. 

 

 

Klasser i Corestyrka Studion

Corestyrka® En Stark Core Rehabprogram - 20 veckors kurs

Ett 20 veckors träningsprogram med rehabfokus för att bygga en stark core, mage, rygg och bäckenbotten (höft). Kursen passar både kvinnor och män. Vi erbjuder denna kurs i Corestyrka Studion och online. 

Funktionell träning med fokus på corestyrka

Våra tränings klasser är speciellt framtagna för dig med behov av att få en starkare core, mage, rygg och bäckenbotten. Vi tränar helt utan vikter, med gummiband, små bollar och stora pilatesbollar. Vi hittar inspiration från funktonell träning, pilates och yogan till våra pass. Vi erbjuder pass både i Corestyrka Studion och online. 

MediYoga

MediYoga är utformad utifrån den tantriska yogatraditionen som är en av de äldsta former av yoga människan känner till. Mycket inspiration har hämtats från kundaliniyoga likväl som ayurveda, den mångtusenåriga läkekonsten samt med komponenter från traditionell kinesisk medicin. Allt förpackat och strukturerat för att kunna utföras i terapeutiskt syfte. Kärnan i MediYoga är att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. 

Corestyrka Online från januari 2019

Corestyrka® träningsprogram uppdateras och utvecklas kontinuerligt för att ge dig bästa möjliga resultat.

Corestyrka® Rehabprogram - 20 veckors kurs

Ett 20 veckors träningsprogram med rehabfokus för att bygga en stark core, mage, rygg och bäckenbotten (höft). Kursen passar både kvinnor och män. Vi erbjuder denna kurs i Corestyrka Studion och online. 

 

Corestyrka® - Träningsprogram - släpps i Januari 2019

 Alla träningsprogram är specialgjorda för att bygga en starkare mage, rygg och bäckenbotten. Alla pass är endast med egen kroppsvikt och passar alla oavsätt träningsnivå. I detta onlinepaket får du även tillgång till alla pass i yoga och pilates. Vi erbjuder pass både i Corestyrka Studion och online. 

Corestyrka® - Gravidträning - släpps i Januari 2019

Corestyrka® Gravidträning har anpassade träningsprogram är dig som är gravid. Med Corestyrkas gravidträningsprogram kan du träna dig genom alla tre trimestrar och därefter börja med Corestyrkas Knip- och bäckenbottenprogram direkt efter förlossning. Vi har träning för dig hela vägen!

 

Just nu erbjuder vi gravidträning endast online men har som mål att inom kort även kunna erbjuda det i Corestyrka Studion. 

Knip - och bäckenbottenprogram - släpps i Januari 2029

Detta träningsprogram passar dig som är nybliven mamma och nyligen genomgått en förlossning. Corestyrkas speciellt anpassade program passar dig som är från 0-8 veckor efter förlossning. 

 

Just nu erbjuder vi knip- och bäckenbottenprogram endast online. Efter 8 veckors träning är du välkommen att gå Corestyrkas rehabprogram på 20 veckor. 

Andnings- och avslappningsprogram - släpps i januari 2019

Detta program är anpassat för avslappning- och andningsövningar för att du på bästa sätt ska kunna varva ner i din vardag och känna ett lugn. Passar även dig som står inför en förlossning. Detta program erbjuder vi endast online och det ingår i alla våra programpaket online. 

Corestyrka är ansluten till tjänsten Min Friskvård. Det innebär att du som är anställd på ett företag som är ansluten till det enkelt kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.

 

Genom ePassi Min Friskvårds tjänster erbjuder din arbetsgivare dig ett enkelt och flexibelt sätt att ta hand om dig. Tillsammans hjälper vi dig att må bra, helt enkelt. Du betalar din friskvårdsaktivitet med Min Friskvård Appen eller med Min Friskvård Kuponger, beroende på vilken lösning din arbetsgivare har valt.

All Rights Reserved