Om

Om Corestyrka Sverige

 

Corestyrka ® Sverige

Vi håller till i vår Studio i Eskilstuna men har även Corestyrka Online.Vi tillhandahåller träning för dig som vill få en stark core, starkare mage, rygg och bäckenbotten. För dig som vill ha en bättre hållning, har svårt att hålla tätt och även till nyblivna mammor som vill komma tillbaka till en stark core och för dig som vill hitta en stabil tillvaro och balans i livet.

 

Vi erbjuder gruppträning i mindre grupper, PT-small group inom styrketräning med egen kroppsvikt. Vi erbjuder även Yoga pass och Pilatespass. Vi erbjuder även samtalscoachning vid förändringsarbete.

 

Corestyrka ägs av Gianna Stevanovic som tillsammans med ett starkt team av instruktörer hjälper dig att nå dina målsättningar just utifrån dina förutsättningar.  

Här finns vi:

 

Corestyrka Studio på:

Västa Storgatan 12, 63343 Eskilstuna

Välkommen att kontakta oss!

 

Vill du börja träna med oss eller träna med Corestyrka Online så är du välkommen att höra av dig via mail så återkommer vi så fort vi kan. Använd formuläret eller maila oss på info@corestyrka.se

 
 
 

Corestyrka® Sverige äger även Självförsvar mot våld och håller kurser i självförsvar. Du kan läsa mer om vårt utbud på hemsidan: www.självförsvarmotvåld.se

All Rights Reserved