Om oss

Om Corestyrka
Corestyrka ® Sverige

Vi tillhandahåller träningskurser för dig som vill få en stark core, starkare mage, rygg och bäckenbotten. För dig som vill ha en bättre hållning, har svårt att hålla tätt, urinläckage och även till nyblivna mammor som vill komma tillbaka till en stark core.


Vi erbjuder gruppträning med personlig träning inom styrketräning, rörelseträning och rehab för målgruppen.Corestyrka® Sverige äger även Självförsvar mot våld och håller kurser i självförsvar. Du kan läsa mer om vårt utbud på hemsidan: www.självförsvarmotvåld.se

Om oss
Corestyrka® Sverige drivs av Milomir Stevanovic och Gianna Troyse som har många års erfarenhet inom området träning och hälsa, samt rehabilitering inom just detta område.


Utbildningar har bland annat gjorts hos BurrellEducation som är världsledande inom kvinnors hälsa, träning och rehabilitering.


Gianna är utbildad Hälsopegagog via Gymnastik- och idrottshögskolan och Hälsocoach. Andra kurser är anatomi och fysiologi, biomekanik/ rörelselära, stress och psykosocial miljö, mf. Se vidare längre ner.


Vi bloggar även på magasinet Sporthälsa med bloggen www.workoutknockout.com och är en av toppbloggarna. Sporthälsa är en av Sveriges största magasin inom träning och hälsa.


 

Utbildningar:


– Hälsopedagog via Gymnastik- och Idrottshögskolan


- Träning och Graviditet, utbildning. Sports Club Education


– Lic. coach inom mammaträning / Post Natal Core Rahab / Inkontinens Rehab – Burell Education, United Kingdom


– Lic. Personlig tränare


– Lic. Kostrådgivare med inriktning individanpassad kost


– Dip. Massör – klassisk massage / tryckpunktsmassage


All Rights Reserved