Studion

Samtalscoach / beteendevetare

 

Jag är 28 år gammal och är utbildad beteendevetare. Jag har även utbildat mig inom MI som står för motiverande samtal och är även utbildad till MI coach. Jag har ett stort intresse för hälsa och drivs enormt mycket av inre- och yttre utveckling. Jag har själv genomgått en livsstilsförändring genom allt från att göra medvetna val, vända tankar och må bättre. Jag har genom tiden stött på olika utmaningar som jag gärna delar med mig av i ett stöd och för inspiration för andra.

 

Du kan boka in dig för enskilda coachsamtal hos mig på Corestyrka Studion. Jag erbjuder även " walk and talk" dvs att vi ses ute i friska luften och samtalar under en promenad.

 

 

Välkommen till vår studio!

I januari 2019 öppnar vi dörrarna!

I Corestyrkas studio på norr i Eskilstuna välkomnar vi dig som vill ha personlig träning i small-groups om 8-10 personer eller delta i workshops och kurser i en ombonad miljö. Våra instruktörer finns på plats i studion på västra storgatan 12. Vår kompetens spänner över allt från yoga, pilates, funktionell styrketräning, rehabiliteringsträning, effektiv träning för sig som är eller har varit gravid eller träning för sig som behöver varva ner i vardagen. Vi har även kostrådgivare och beteendevetare och samtlatscoatchning. 

Studion är öppen för dig som går på någon av våra klasser eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Vi har ingen öppen reception. Du är välkommen att kontakta oss om du vill komma och träna med oss. Antingen maila på info@corestyrka.se eller använd dig av formuläret nedan. 

 

 
 
 

Vill du veta mer om vårt utbud på träning och kurser kan du läsa mer här. 

I vår studio träffar du:

Grundare av Corestyrka Sverige

 

Instruktör i En stark Core Rehabfokuserad träning, Pilates och Yoga instruktör

 

34 år boendes i Eskilstuna med min man Milomir Stevanovic.

Till vardags arbetar jag som arbetsspecialist på Eskilstuna kommun.

 

För mig är träningen en del av min livsstil och jag har varit aktiv tränande i mer än 20 år. Jag startade min idrottskarriär med kampsporten TaeKwonDo för 17 år sedan och har tävlat och tränat på elitnivå. Idag tränar jag mycket Pilates och Crossfit då jag försöker ha en bra variation i min träning.

 

Jag har studerat till Hälsopedagog på Gymnastik-och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm. Jag är även utbildad Personlig Tränare, Diplomerad massör och Licensierad kostrådgivare, Gravidtränings instruktör och eftergraviditetstränare, Pilates och Yogainstruktör och idag håller jag mina egendesignade corestyrka kurser och träningspass.

 

Jag nischade jag in mig på att arbeta mot rehabilitering efter graviditet och inkontinens problematik och jag har varit flertalet gånger i Storbritannien för att utbilda mig inom kvinnohälsa hos Burrell Education som är världsledande inom området.

 

Efter att ha arbetat inom branchen i 10 år startade jag mitt egna företag Corestyrka Sverige 2018 som erbjuder rehabfokuserad träning för att få en starkare mage, rygg och bäckenbotten. Främst för att klara av vardagens bestyr.

 

För mig är det viktigt att ha en balans i vardagen. Att orka prestera högt, ha höga mål och våga drömma stort. För att klara av att rikta vårt fokus behöver vi även hitta en plats där vi kan fylla på med energi, våga drömma stort och framförallt få möjligheten att ta hand om hela dig, inifrån och ut. Det får du hos oss på Corestyrka!

 

 

Gianna Stevanovic

Kontakta oss

Kristina Knezevic

Yoga instruktör i MediYoga  och i Qigong

Mer information om Kristina kommer inom kort

Madelene Carlsson

All Rights Reserved