Träning på Studion

 

Välkommen till vår studio!

I Corestyrkas studio på norr i Eskilstuna välkomnar vi dig som vill ha personlig träning i small-groups om 8-10 personer eller delta i workshops och kurser i en ombonad miljö. Våra instruktörer finns på plats i studion på västra storgatan 12. Vår kompetens spänner över allt från yoga, pilates, funktionell styrketräning, rehabiliteringsträning, effektiv träning för sig som är eller har varit gravid eller träning för sig som behöver varva ner i vardagen. Vi har även kostrådgivare och beteendevetare och samtlatscoatchning. 

Studion är öppen för dig som går på någon av våra klasser eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Vi har ingen öppen reception. Du är välkommen att kontakta oss om du vill komma och träna med oss. Antingen maila på info@corestyrka.se eller använd dig av formuläret nedan. 

 

Klippkort i Corestyrka Studion

 

1 gång 150 kr

10 ggr 1250 kr

15 ggr 1650 kr

20 ggr 2000 kr

 

 

CoreRehab - 20 veckor

 

Träning 1 ggr / vecka i 20 v - 2900 krNedan kan du klicka i vilket typ av klippkort du änskar köpa. Du kommer sedan få ett mail från oss med en faktura på avgiften. Klasserna bokar du in via Boka tid knappen till höger. 

 
 
 
1 ggr - 150 kr
10 ggr - 1250 kr
15 ggr - 1650 kr
20 ggr - 2000 kr
CoreRehab - 20 veckor - 2900 kr
Jag önskar delbetalning
Jag önskar friskvård
Övrigt:
 

Beskrivningar av alla våra klasser på Corestyrka hittar du längre ner.

Då vi endast har 8 -10 st kunder i våra PT small group klasser bör du säkra din plats genom att boka den via Bokadirekt genom att klicka på "Boka tid" nedan. Du bokar in dig enkelt och fyller i namn, epost mm.

Corestyrka® Studion erbjuder följande klasser:


CoreRehab - 20 veckors kurs

Ett 20 veckors träningsprogram med rehabfokus för att bygga en stark core, mage, rygg och bäckenbotten (höft). Kursen passar både kvinnor och män. Vi erbjuder denna kurs i Corestyrka Studion och online.


Pilates / Funktionell träning med fokus på corestyrka

Våra tränings klasser är speciellt framtagna för dig med behov av att få en starkare core, mage, rygg och bäckenbotten. Vi tränar helt utan vikter, med gummiband, små bollar och stora pilatesbollar. Vi hittar inspiration från funktonell träning, pilates och yogan till våra pass. Vi erbjuder pass både i Corestyrka Studion och online. 


Yinyoga

Yinyoga är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. De flästa rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. Vi strävar efter att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med.


Medicinsk yoga för stresshantering

Medicinsk Yoga är en terapeutisk form av Kundaliniyoga. Det är ett utpräglat terapeutiskt system som både kan användas vid rehabilitering för grupper med olika behov och problem t ex astmatiker, utbrändhet, stress och migrän och för att uppnå en inre balans. Medicinsk Yoga har visat sig vara verksam vid problem med ryggar, axlar och nackar samt sömnstörningar och det har en förmåga att balansera ett för högt eller för lågt blodtryck.Löpstyrka

Vill du bli stark i din löpning så ska du köra löpstyrka med oss! 

Under 8 veckor (måndagar och torsdagar mellan 17.30 - 18.30 ) kombinerar vi det bästa med både jogging, intervaller och styrka för att få ut den bästa löpträningen. Vi kommer dessutom instruera er i gång och löpteknik! Vi utgår från Corestyrka Studion, Västra storgatan 12. Går bra att lämna värdesaker i studion.  Ett perfekt tillfälle för dig som aldrig löpt tidigare men även för sig som vill optimera din löpning ännu mer. Vi håller igång oavsett väder, så klä dig efter väder. Alla är välkommna. 

Pris: Kostnadsfritt Golfstyrka

Corestyrka® har specialgjorda träningspass för dig som älskar golf! Golfstyrka är pass för dig som vill bli ännu bättre på din golf med att ge kroppen rätt förutsättningar.

Med ett stort fokus på Corestyrka, rörlighet och balans är vi övertygade att du kommer känna dig starkare på banan.


Läs mer om våra klasser online här.

Tryck på länken nedan för att boka din klass

All Rights Reserved