Kurser

Corestyrka® Träningskurs

En stark coreVi håller träningskurser för dig som vill få en starkare core (mage, rygg och bäckenbotten), en bättre hållning, för dig som har svårt med att hålla tätt och för dig som är nybliven mamma.


Vi erbjuder dig tränings kurser med personlig träning i grupp, styrketräning som är fokuserat på att träna mot en starkare mage, rygg och bäckenbotten. På de kurser vi bedriver på plats tränar vi tillsammans en gång i veckan, tiden där emellan kan du träna hemma med hjälp av vår online coachning.


Vi erbjuder även träningskurser online och dessa träningskurser är helt webbaserade. Alla träningsprogram finns på film med instruktioner både i tal och skrift.Vi erbjuder träningskurser i Eskilstuna där vi tränar tillsammans i en grupp om max 15 personer. Vi har även online coachning för dig som bor på annan ort eller som helt enkelt föredrar att träna på hemma eller någon annanstans.

Corestyrka är ansluten till tjänsten Min Friskvård. Det innebär att du som är anställd på ett företag som är ansluten till det enkelt kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.


Genom ePassi Min Friskvårds tjänster erbjuder din arbetsgivare dig ett enkelt och flexibelt sätt att ta hand om dig. Tillsammans hjälper vi dig att må bra, helt enkelt. Du betalar din friskvårdsaktivitet med Min Friskvård Appen eller med Min Friskvård Kuponger, beroende på vilken lösning din arbetsgivare har valt.

All Rights Reserved