Hem

TRÄNING FÖR DIG SOM VILL HA

EN STARK CORE

 

 

Välkommen till Corestyrka® !

 

Vi erbjuder rehabfokuserad träning för dig som vill bli stark på insidan. Med det menar vi en stark mage, rygg och bäckenbotten. Men även ett balancerad sinne fri från stress.

 

Här får du hjälp av tränare, kostrådgivare, massörer och hälsopedagoger som stöttar dig i både din träning, rehab och livsstilsförändring.

 

Du kan träna helt online eller träffa oss coacher på studion på norr i Eskilstuna. 

 

ONLINE TJÄNSTER

 

Nu kan du ta del av Corestyrka® träningsprogram oavsett var du bor!

 

Genom att träna på rätt sätt kan du stärka dina coremuskler, inre magmuskler, din rygg och din bäckenbotten. 

STUDION

 

Välkommen till vår studio!

Corestyrka studion på norr i Eskilstuna. 

Vi välkomnar vi dig som vill ha small-group personlig träning eller delta i workshops och kurser i en ombonad miljö.

VÅRT UTBUD

CoreReheb - 20 veckor rehabkurs

Medicinsk Yoga

YinYoga

Pilates/funktionell träning

Ashtangayoga

Löpstyrka

Golfstyrka

SÅ HÄR TYCKER VÅRA TIDIGARE DELTAGARELinn

Eftersom jag länge klagat på min dåliga hållning och svaga mage som mest vart "degig" efter jag fick barn för 13 år sedan har jag nu äntligen fått en bättre hållning! Jag känner även att jag har fått tillbaka mina magmuskler och är påväg i min rehabresa till en starkare mage. Jätte kul!

 

Daniel

Min svaga rygg och mage fick mig att vilja gå Corestyrkas träningskurs och det var ett bra beslut! Jag har verkligen märkt att min rygg orkar mycket mer än tidigare och jag har även fått en tightare mage än innan jag började träna här. Jag ser det positivt eftersom jag inte har andra problem än min svaga rygg och mage. Men nu tränar jag även i förebyggande syfte!

 

Anne

Fantastiska träningskurser och instruktörer! Jag har aldrig lärt mig så mycket om min egen kropp som under min träning med Corestyrka och då har jag varit aktiv i större delen av livet. Nu ser jag fram emot att ha en starkare corestyrka i min löpning och slippa vissa problem!

 

Elin

Jag opererade mig för framfall för 8 månader sedan som jag fick efter min graviditet och jag fick ingen hjälp tillbaka. Corestyrkas rehabkurs har verkligen hjälpt mig med mina besvär jag haft med min mage och bäckenbotten! Nu kan jag äntligen känna att jag kniper! 

CORESTYRKA®

 

 

Kontakta oss:

 

info@corestyrka.se

 
 
 
 

SOCIALISERA

All Rights Reserved