Om mig

Om mig


Egenföretagare • Influencer • HR- och Rekryteringschef


34 år boendes i Eskilstuna med min man Milomir Stevanovic.


 För mig är nyfikenhet en del av livet och jag har ambitionen att våga testa hur långt jag kan komma. Jag sätter roligheter framför tråkigheter och försöker sträva efter att alltid våga. För mig är det viktigt att leva livet. Jag vill inspirera dig till att bli den bästa du kan vara geom att göra medvetna val, ha sunda rellationer och att våga. 


Mina "bollar i luften"


Träning och hälsa är en del av min livsstil och jag har varit aktiv tränande i mer än 20 år. Jag har studerat till Hälsopedagog på Gymnastik-och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm, en 3 årig kandidatexamen, samt magisterexamen i folkhälsovetenskap på Mälardalens Högskola. Jag älskar att arbeta med bemötande och är utbildnad inom MI (motiverkade samtal) och coachning. Jag är även utbildad Personlig Tränare, Diplomerad massör och Licensierad kostrådgivare i individanpassad kost, Gravidtränings-instruktör och eftergraviditetstränare, Pilates och Yogainstruktör (Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga) Idag håller jag mina egendesignade corestyrka kurser och träningspass i mitt egna företag Corestyrka Sverige. Jag har även lång erfarenhet inom kamsport då jag har tränat det mästa från TaeKwonDo på elitnivå till att vara Thaiboxningstränare i flera år.


Idag driver jag ett träningsföretag, Corestyrka Sverige som erbjuder träning för dig som vill få en starkare core med hjälp av rehabfokuserad träning, YinYoga, Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga, Pilatesinspirerad funktionell träning, gravidträning och eftergraviditetsträning. Jag har en egen liten studio i Eskilstuna men du kan även träna med oss via våra onlinebaserade träningsprogram.


Självförsvar Mot Våld erbjuder kurser i självförsvar och ger dig trygghet samt kundskap och du får lära dig olika tekniker om hur du kan försvara dig själv. Kurserna vänder sig till dig som vill känna dig säkrare och tryggare i din vardag. Alla våra kurser passar dig som privatperson, anställda i utsatta situationer samt företag. Vi skräddarsyr dessutom kurser efter efterfrågan och behov för arbetsgrupper. 


Samtidigt som jag driver företaget på mina kvällar och helger så arbetar jag även som HR- och Rekryteringschef på ett mediahus, Universitetsmedia Gruppen AB. Det är otrligt givande att få tillämpa så mycket olika kunskaper och alltid få lära sig nya saker i livet. 


Utöver det spenderar jag min tid till att träna Crossfit just nu, och sedan blir det även en del yoga och pilates. För att även kunna skapa content till bloggen giannastevanovic.sporthalsa.se jag har på webbtidningen Sporthälsa. Att blogga är något som är väligt roligt, speciellt när man får lite feedback från följare. Jag är även medgrundare till det lokala bloggnätverket Tunainfluenser där vi även har en podd tillsammans; Livsstil- och skönhetspodden och vi är även Radio Sörmlands P4 Livsstilspanel varannan fredag. 


giannastevanovic.se är ett sätt för dig att lättare kunna navigera till det du vill hitta som jag delar med mig av. Jag hoppas att du vill följa med på resan, så får vi helt enkelt se vart vi hamnar tillslut. Roligt får vi se till att ha på vägen! 


Tack för att du följer med! 


All Rights Reserved