Om

Om Corestyrka Sverige

 

Corestyrka ® Sverige

Vi håller till i vår Studio i Eskilstuna men har även Corestyrka Online.


Vi tillhandahåller träning för dig som vill bli stark på insidan, få en stark core, starkare mage, rygg och bäckenbotten. För dig som vill ha en bättre hållning, större rörlighet, har svårt att hålla tätt och även till nyblivna mammor som vill komma tillbaka till en stark core och för dig som vill hitta en stabil tillvaro och balans i livet.

 

Vi erbjuder gruppträning i mindre grupper, PT-small group inom styrketräning med egen kroppsvikt. Vi erbjuder även Yoga pass och Pilatespass. Vi erbjuder även samtalscoachning vid förändringsarbete.

 

Corestyrka ägs av Gianna Stevanovic som tillsammans med ett starkt team av instruktörer hjälper dig att nå dina målsättningar just utifrån dina förutsättningar.  

Här finns vi:

 

Corestyrka Studio på:

Västa Storgatan 12, 63343 Eskilstuna

Välkommen att kontakta oss!

 

Vill du börja träna med oss eller träna med Corestyrka Online så är du välkommen att höra av dig via mail så återkommer vi så fort vi kan. Använd formuläret eller maila oss på info@corestyrka.se

Gianna Stevanovic


Egenföretagare • Influencer • HR- och Rekryteringschef


Träning och hälsa är en del av min livsstil och jag har varit aktiv tränande i mer än 20 år. Jag har studerat till Hälsopedagog på Gymnastik-och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm, en 3 årig kandidatexamen, samt magisterexamen i folkhälsovetenskap på Mälardalens Högskola. Jag älskar att arbeta med bemötande och är utbildnad inom MI (motiverkade samtal) och coachning. Jag är även utbildad Personlig Tränare, Diplomerad massör och Licensierad kostrådgivare i individanpassad kost, Gravidtränings-instruktör och eftergraviditetstränare, Pilates och Yogainstruktör (Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga) Idag håller jag mina egendesignade corestyrka kurser och träningspass i mitt egna företag Corestyrka Sverige. Jag har även lång erfarenhet inom kamsport då jag har tränat bla TaeKwonDo på elitnivå till att vara Thaiboxningstränare i flera år.


Idag driver jag ett träningsföretag, Corestyrka Sverige som erbjuder träning för dig som vill få en starkare core med hjälp av rehabfokuserad träning, YinYoga, Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga, Pilatesinspirerad funktionell träning, gravidträning och eftergraviditetsträning. Jag har en egen liten studio i Eskilstuna men du kan även träna med oss via våra onlinebaserade träningsprogram.


Samtidigt som jag driver företaget på mina kvällar och helger så arbetar jag även som HR- och Rekryteringschef på ett mediahus. Det är otrligt givande att få tillämpa så mycket olika kunskaper och alltid få lära sig nya saker i livet. 


Utöver det spenderar jag min tid till att träna Crossfit just nu, och sedan blir det även en del yoga och pilates. För att även kunna skapa content till bloggen giannastevanovic.sporthalsa.se jag har på webbtidningen Sporthälsa. Att blogga är något som är väligt roligt, speciellt när man får lite feedback från följare. Jag är även medgrundare till det lokala bloggnätverket Tunainfluenser där vi även har en podd tillsammans; Livsstil- och skönhetspodden och vi är även Radio Sörmlands P4 Livsstilspanel varannan fredag. 


giannastevanovic.se är ett sätt för dig att lättare kunna navigera till det du vill hitta som jag delar med mig av. Jag hoppas att du vill följa med på resan, så får vi helt enkelt se vart vi hamnar tillslut. Roligt får vi se till att ha på vägen! 


Tack för att du följer med! 


Nickals Mathies

Nicklas heter jag och är galet taggad på livet. För cirka 6 år sedan tog jag ett beslut att börja göra bra saker för mig själv. Bland de saker jag gjorde fanns löpning. Jag hittade en del av mig i löpning, löpning blev ett sätt för mig att få lugn, en form av meditation.


Under resan med mig själv provade jag olika saker, vissa föll bort och andra har jag kvar. En av sakerna jag har kvar och något jag inte kommer släppa är Yoga. Lika stor del av mig jag hittade i löpning hittade jag i Yoga.


Inom yogan hittade jag snabbt till Yinyogan och där känner jag att jag hör hemma. Det sista elementet jag hittade en del av mig är den personliga kontakten med människor. Därför ser jag fram emot att träffa och yoga med så många som möjligt.


Namaste.

 
 
 

Corestyrka® Sverige äger även Självförsvar mot våld och håller kurser i självförsvar. Du kan läsa mer om vårt utbud på hemsidan: www.självförsvarmotvåld.se

All Rights Reserved