Träning på Studion
 
 
 
1 ggr - 150 kr
10 ggr - 1250 kr
15 ggr - 1650 kr
20 ggr - 2000 kr
CoreRehab - 20 veckor - 2900 kr
Jag önskar delbetalning
Jag önskar använda min friskvård
Övrigt:
 

Beskrivningar av alla våra klasser på Corestyrka hittar du längre ner.

Då vi endast har 8 -10 st kunder i våra PT small group klasser bör du säkra din plats genom att boka den via Bokadirekt genom att klicka nedan. Du bokar in dig enkelt och fyller i namn, epost mm.

Klippkort i Corestyrka Studion

 

1 gång 150 kr

10 ggr 1250 kr

15 ggr 1650 kr

20 ggr 2000 kr

 

 

CoreRehab - 20 veckor

 

Träning 1 ggr / vecka i 20 v - 2900 krNedan kan du klicka i vilket typ av klippkort du änskar köpa. Du kommer sedan få ett mail från oss med en faktura på avgiften. Klasserna bokar du in via Boka tid knappen till höger. 

Corestyrka® Studion erbjuder följande klasser:

CoreRehab - 20 veckors kurs

Ett 20 veckors träningsprogram med rehabfokus för att bygga en stark core, mage, rygg och bäckenbotten (höft). Kursen passar både kvinnor och män. Vi erbjuder denna kurs i Corestyrka Studion och online.

Pilates

Funktionell träning med fokus på corestyrka.

Våra tränings klasser är speciellt framtagna för dig med behov av att få en starkare core, mage, rygg och bäckenbotten. Vi tränar helt utan vikter, med gummiband, små bollar och stora pilatesbollar. Vi hittar inspiration från funktonell träning, pilates och yogan till våra pass. Vi erbjuder pass både i Corestyrka Studion och online. 


Klippkort gäller

Yinyoga

Yinyoga är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. De flästa rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. Vi strävar efter att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med.


Klippkort gäller

 

Välkommen till vår studio!

I Corestyrkas studio på norr i Eskilstuna välkomnar vi dig som vill ha personlig träning i small-groups om 8-10 personer eller delta i workshops och kurser i en ombonad miljö. Våra instruktörer finns på plats i studion på västra storgatan 12. Vår kompetens spänner över allt från yoga, pilates, funktionell styrketräning, rehabiliteringsträning, effektiv träning för sig som är eller har varit gravid eller träning för sig som behöver varva ner i vardagen. Vi har även kostrådgivare och beteendevetare och samtlatscoatchning. 

Studion är öppen för dig som går på någon av våra klasser eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Vi har ingen öppen reception. Du är välkommen att kontakta oss om du vill komma och träna med oss. Antingen maila på info@corestyrka.se eller använd dig av formuläret nedan. 

 

Medicinsk yoga för stresshantering

Medicinsk Yoga är en terapeutisk form av Kundaliniyoga. Det är ett utpräglat terapeutiskt system som både kan användas vid rehabilitering för grupper med olika behov och problem t ex astmatiker, utbrändhet, stress och migrän och för att uppnå en inre balans. Medicinsk Yoga har visat sig vara verksam vid problem med ryggar, axlar och nackar samt sömnstörningar och det har en förmåga att balansera ett för högt eller för lågt blodtryck.


Klippkort gäller

Löpstyrka

Vill du bli stark i din löpning så ska du köra löpstyrka med oss! 

Under vår 8 veckors kurs kombinerar vi det bästa med både jogging, intervaller och styrka för att få ut den bästa löpträningen. Vi kommer dessutom instruera er i gång och löpteknik! Vi utgår från Corestyrka Studion, Västra storgatan 12. Går bra att lämna värdesaker i studion.  Ett perfekt tillfälle för dig som aldrig löpt tidigare men även för sig som vill optimera din löpning ännu mer. Vi håller igång oavsett väder, så klä dig efter väder. Alla är välkommna. 


OBS: 50 % rabatt på löpstyrka passen

Klippkort gäller

Lär dig Ashtanga Yoga -

8 veckors kurs för nybörjare!


Vill du utmana dig fysiskt och psykiskt med yoga så är Ashtanga yoga en bra yogaform. Den är tuff och sätter prov på både pressition, rörighet, smidighet, uthållighet och styrka. 


Nu startar vi på Corestyrka en nybörjarkurs för dig som önskar prova och komma igång med Ashtanga yoga. Du behöver inga som helst förkunskaper inom yoga eller vara varken rörlig eller smidig. Det kommer du bli på vägen. 


Förbered dig på en rejäl utmaning samtidigt som vi kommer ha väldigt roligt tillsammans. 


Klippkort gäller.

Schema: Lördagar kl 08.30

Start: Lördagen den 24/8


ReBoot - stresshanteringskurs. 


Denna kurs vänder sig till dig som vill hitta balans i tillvaron. Har du tidiga tecken på stress, har utmattningssymptom, eller haft haft så är detta kursupplägg något vi rekommenderar för dig! 


20 st Medicinsk Yoga pass 

10 st YinYoga/Pilates pass 

10 st Löpstyrka pass 

3 st klassisk massage Helkropp

3 st massagebehandlingar 

3 st coachningssamtal 


Paketet erbjuder det du behöver för att kunna arbeta med stresshantering och hormonbalansering som ofta blir rubbade när kroppen och sinnet är under stress. Medicinsk yoga har bevisad effekt på depression och utmattning då vi arbetar med de muskler som blir belastade av spänningar i kropp och psyke. Yoga & Pilates har sin effekt i att väcka en body-mind kontakt och även här arbetar kroppen med hormonbalansering. Löpträning har i många år visat sig vara extra effektivt mot stress och depression då det ger enorma hormon-påslag i det som oftast avstannar under långvarig stress. Dessutom sover du bättre efter att kroppen fått vara fysisk aktiv. Klassisk massage ger även det en positiv inverkan på kroppen och psyket, ökar blodcirkulationen, mjukar upp bindväven och muskulaturen som annars är väldigt spänd på grund av stresspåslaget i kroppen. Massagebehandlingar löser upp knutar och lås som uppkommit i kroppen på grund av spänningarna. Coachningssamtalen är helt och hållet efter ditt önskemål och du lyfter det du själv upplever att du vill prata om med din coach. 


Du kan när som starta din ReeBoot - stresshanteringskurs hos oss och du bokar själv in dig på de pass du vill delta på. Det viktigaste är att du nyttjar hela kursen. Massagebehandlingarna och coachningssamtalen bokas in med din massör individuellt. 


Golfstyrka

Corestyrka® har specialgjorda träningspass för dig som älskar golf! Golfstyrka är pass för dig som vill bli ännu bättre på din golf med att ge kroppen rätt förutsättningar.

Med ett stort fokus på Corestyrka, rörlighet och balans är vi övertygade att du kommer känna dig starkare på banan.

All Rights Reserved