yinyoga

Yinyoga är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. De flesta rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. Vi strävar efter att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med. De sista 15 minutrarna av passet använder vi till en härlig meditation. 


Klippkort gällerInstruktör:

Nickals Mathies


Nicklas heter jag och är galet taggad på livet. För cirka 6 år sedan tog jag ett beslut att börja göra bra saker för mig själv. Bland de saker jag gjorde fanns löpning. Jag hittade en del av mig i löpning, löpning blev ett sätt för mig att få lugn, en form av meditation.


Under resan med mig själv provade jag olika saker, vissa föll bort och andra har jag kvar. En av sakerna jag har kvar och något jag inte kommer släppa är Yoga. Lika stor del av mig jag hittade i löpning hittade jag i Yoga.


Inom yogan hittade jag snabbt till Yinyogan och där känner jag att jag hör hemma. Det sista elementet jag hittade en del av mig är den personliga kontakten med människor. Därför ser jag fram emot att träffa och yoga med så många som möjligt.


Boka gärna in dig på ett gratis prova på pass! 


Namaste.