Event

EVENT

Dopamin Detox Dag

Med Robin Larsson & Gianna Stevanovic


Välkommen till vår Dopamin Detox dag!


Vi är så glada över att få tillbringa en dag i hälsans tecken med dig, koppla ur tekniken och ge våra sinnen en välbehövlig paus.


Datum till hösten kommer inom kortProgrammets höjdpunkter:


- Meditation: Upplev guidade meditationer som hjälper dig att släppa taget om stress och bli genuint nyfiken på dig själv. 


- Medicinsk Yoga: Utforska kraften i yogans helande rörelser under vår medicinska yoga session, utformad för att stärka din kropp och lugna sinnet.
- Mindfulness Lunch: Njut av en näringsrik och medveten måltid som är avsedd att fördjupa din upplevelse av närvaro och sätta tonen för en eftermiddag av inre reflektion.


- Föreläsning "Vad är Dopamin?": Få en förståelse för hur dopamin påverkar ditt beteende, dina känslor och din hälsa under vår informativa föreläsning.


- Insiktsövning: Upptäck och utforska dina egna mönster och behov med en kraftfull metod för självinsikt och personlig utveckling.


Ge dig själv förmånen att investera i din hälsa och välmående genom att delta. Anmäl dig nu och ta det första steget mot att återupptäcka glädjen i en balanserad och harmonisk tillvaro. Vi hoppas att det här programmet kommer att ge oss alla möjligheten att koppla ur, ladda om och få kontakt med oss själva och varandra på ett meningsfullt sätt. Låt oss göra det bästa av denna upplevelse tillsammans!


Varma hälsningar!
Robin & Gianna

Robin är socionom i grunden och har över 10 års professionell erfarenhet av samtal med förändringsfokus. Robin driver idag coachningsfirman Rooslöf - Mental styrka. 


Var:

Corestyrka Studion, Västra Storgatan 12,

63343 Eskilstuna. 


Pris:

1295 kr (ink moms)

(Boka innan mars för 995 kr) 


Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!!


För att boka din plats använd formuläret nedan. Din bokning är bindande. 

Maximalt 10 deltagare per tillfälle. 

Boka in dig på våra event


- använd formuläret nedan

 
 
Den 23 mars
Den 13 april
Den 20 april