PT PASS

Att träna själv med en personlig tränare ger dig möjligheten att få en väldigt specifik träning som är speciellt skräddarsydd efter just dig, dina behov och önskemål. Hos oss kan du få personlig träning inom Pilates, Yoga, Medicinsk yoga för stresshantering och funktionell träning både inom styrka och kondition. 


Vi hjälper dig att hitta en bra kombination av pass! 


Stort fokus läggs på en balanderas träning och vardag för att kunna arbeta med stresshantering och hormonbalansering om så önskas som ofta blir rubbade när kroppen och sinnet är under stress. Tillexempel så har Medicinsk yoga en bevisad effekt på depression och utmattning då vi arbetar med de muskler som blir belastade av spänningar i kropp och psyke. Yoga & Pilates har sin effekt i att väcka en body-mind kontakt och även här arbetar kroppen med hormonbalansering. Löpträning har i många år visat sig vara extra effektivt mot stress och depression då det ger enorma hormon-påslag i det som oftast avstannar under långvarig stress. Dessutom sover du bättre efter att kroppen fått vara fysisk aktiv.


Vi kan även erbjuda dig Klassisk massage, som även det en positiv inverkan på kroppen och psyket, ökar blodcirkulationen, mjukar upp bindväven och muskulaturen som annars är väldigt spänd på grund av stresspåslaget i kroppen. Massagebehandlingar löser upp knutar och lås som uppkommit i kroppen på grund av spänningarna.


Du kan även boka in coachningssamtal som är helt och hållet efter ditt önskemål och du lyfter det du själv upplever att du vill prata om. Kom igång genom att maila mig via formuläret